Υλικά:
- 150ml κρέμα γάλακτος
- 250γρ μήλα τριμμένα στον τρίφτη
- 350γρ νιφάδες βρώμης
- 75γρ μέλι
- 75γρ μαύρη ζάχαρη
- 1 κ.γ μπέικιν
- 1 κ.γ κανέλα
- Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος,την ζάχαρη και το μέλι
- Προσθέτουμε την βρώμη,το τριμμένο μήλο,το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνουν ένα
- Στρώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε κουταλιές από το μείγμα
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου
- Βγάζουμε απο τον φούρνο και μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη
Tip:Τα μπισκοτάκια είναι αρκετά μαλακά.Αν τα θέλουμε πιο σκληρά τα ψήνουμε λίγο παραπάνω
Πηγή συνταγής:Στέλιος Παρλιάρος