Yλικά:
- 3 πατάτες
- 3 καρότα
- 3 κολοκύθια
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
- 1 φλ. τσαγιού αρακά βρασμένο
- φρυγανιά τριμμένη(όσο πάρει)
- αλάτι-πιπέρι
- Δυόσμο
- 1/2 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα καρότα,τα κολοκύθια και τις πατάτες
- Τα λιώνουμε με το μούλτι ή με ένα πιρούνι,τα ρίχνουμε σε μια λεκανίτσα και προσθέτουμε το καλαμπόκι,τον αρακά,το κρεμμύδι,το ελαιόλαδο ,αλάτι,πιπέρι και δυόσμο
- Ζυμώνουμε και σιγά σιγά προσθέτουμε φρυγανιά τριμμένη μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη που να πλάθεται
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου 25-30 λεπτά