Υλικά:
- 1 φαρίνα
- 1 1/2 φλ τσαγιού βούτυρο
- 2 φλ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
- 4 αυγά
- 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- Ξύσμα και χυμό απο 3 πορτοκάλια
- Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη για 2-3 λεπτά
- Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα συνεχίζοντας το χτύπημα
- Ρίχνουμε διαδοχικά το γάλα,τον χυμό,το ξύσμα και λίγο λίγο το αλεύρι(εάν η ζύμη είναι σφικτή προσθέτουμε λίγο γάλα εβαπορέ)
- Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου