Υλικά:
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 φάκελα σαντιγύ Garni
- 4 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε στο μίξερ τα 2 φάκελα Garni με 3 φλ. τσαγιού γάλα για 10 λεπτά
- Βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα,γεμίζουμε το άδειο κουτι με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα
- Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για άλλα 10 λεπτά και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά
- Χωρίζουμε το μείγμα και φτιάχνουμε διάφορες γεύσεις προσθέτοντας μερέντα,κακάο,νες καφέ,τριμμένο μπισκότο,σταγόνες σοκολάτας κλπ
- Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και το καταναλώνουμε την επόμενη μέρα
Πηγή συνταγής:http://www.sintagespareas.gr