Υλικά:
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 φλ. τσαγιού μερέντα
- 2 αυγά
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το 1 φλιτζάνι μερέντα με τα αυγό
- Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενσωματωθούν
- Πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί αραιά γιατί φουσκώνουν,αφού πρώτα έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 12-15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο
- Μόλις κρυώσουν αλείφουμε το ένα μπαλάκι με μερέντα και σκεπάζουμε με ένα δευτερο