Υλικά:
- 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
- 250γρ μαργαρίνη
- 1 λίτρο γάλα
- 6 κ.σ κορν φλάουρ
- 10 κ.σ ζάχαρη
- 100γρ κουβερτούρα
- 2 φακελάκια σαντιγύ σε σκόνη
- λίγο κονιάκ
- λίγο τρίμμένο φουντούκι ή καρύδι(προεραιτικά)
- τρούφα,τριμμένη κουβερτούρα ή τριμμένοι ξηροί καρποί για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Σπάμε τα μπισκότα στα 3 και τα βάζουμε σε ένα ταψί ή τσέρκι χωρίς να τα στρώσουμε,τα ραντίζουμε με λίγο κονιάκ και πασπαλίζουμε με τριμμένο φουντούκι ή καρύδι
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα,το κορν φλάουρ,την ζάχαρη,την μαργαρίνη και την κουβερτούρα σε κομμάτια και βράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα(Δεν θέλουμε να πήξει πολύ,ώστε να εισχωρίσει ανάμεσα στα μπισκότα)
- Ρίχνουμε την καυτή κρέμα πάνω στα μπισκότα και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά
- Ετοιμάζουμε τα 2 φακελάκια σαντιγύ σύμφωνα με τις οδηγίες,την στρώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με τρούφα,τριμμένη κουβερτούρα ή ξηρούς καρπούς