Υλικά
- 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου
-
2-3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
-
1 φακελάκι ζελέ κεράσι ή φράουλα
Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σε ένα τετράγωνο σκεύος τοποθετούμε μια στρώση πτι μπερ και από πάνω το 1/3 της κρέμας
- Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και τις επόμενες 2 στρώσεις μπισκότα και κρέμα
- Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και περιχύνουμε το γλυκάκι αφού πρώτα το έχουμε βάλει στο ψυγείο και έχει παγώσει καλά
Tip Προσέχουμε η κρέμα να καλύπτει πλήρως την επιφάνεια,ώστε να μην υπάρχουν τρυπούλες,και ρίχνοντας το ζελέ εισχωρήσει μέσα