Υλικά:
- 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κούπα μαργαρίνη
- 1 μεγάλο αυγό
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1/2 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ εσανς άρωμα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει καλά
- Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το αυγό,το αλάτι και το άρωμα
- Ρίχνουμε το αλεύρι λίγο λίγο,αφού το έχουμε κοσκινίσει με το μπέικιν,και ζυμώνουμε
- Σκεπάζουμε την ζύμη με μια μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα
- Ανοίγουμε ένα φύλλο περίπου 1 εκ σε πάχος και κόβουμε τα μπισκότα μας σε διάφορα σχέδια με κου-πάτ
- Τα τοποθετούμε σε ταψί αφού πρώτα έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί
- Αν θέλουμε μπορούμε στο μέσο του μπισκότι και απο την πίσω πλευρά να στρεραιώσουμε ξυλάκι
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμους για 20 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο
- Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα μπισκότα με διάφορους τρόπους όπως γλάσσο ή ζαχαρόπαστα