Χοιρινό με μπύρα,μέλι και μουστάρδα στη γάστρα

0
10937

Υλικά:

  • 1 χοιρινό μπούτι ολόκληρο ή σε μερίδες
  • 2 ποτήρια νερού μπύρα
  • 3 κ.σ μουστάρδα
  • 2 κ.σ μέλι
  • Θυμάρι
  • Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:


  • Πλένουμε το κρέας καλά και το βάζουμε στην γάστρα
  • Χτυπάμε στο μούλτι την μπύρα,την μουστάρδα και το μέλι και περιχύνουμε το κρέας
  • Αλατοπιπερώνουμε καλά,βάζουμε μπόλικο θυμάρι κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς 2 1/2 ώρες περίπου
Tips:Ανα διαστήματα ανοίγουμε προσεκτικά την γάστρα,γυρνάμε το χοιρινό και με μια κουτάλα του ρίχνουμε απο το ζουμάκι