Κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ

2
5514
Κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ
Κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ!!

Υλικά:

  • 750γρ περίπου φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • τον χυμό 2 πορτοκαλιών
  • 1 κ.σ κάρυ
  • Αλάτι
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια τεμαχισμένα

Εκτέλεση:


      • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο
      • Προσθέτουμε το κοτόπουλο,τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά
      • Διαλύουμε το κάρυ σε ένα φλιτζάνι νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι
      • Προσθέτουμε τον χυμό του πορτοκαλιού,αλάτι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να πήξει η σάλτσα
      • Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε απο την φωτιά
      • Συνοδεύουμε ιδανικά με αρωματικό ρύζι μπασμάτι