Σκορδόψωμο

0
2016

Υλικά:

  • 1 μπαγκέτα
  • 1/2 πλάκα βούτυρο μαλακωμένο
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • Ρίγανη
Εκτέλεση:


  • Κόβουμε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο με το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει σαν κρέμα
  • Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το βούτυρο και το σκόρδο,πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε στους 180 για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια
Διαβάστε περισσοτερα
Loading...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here