Κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ!!
Υλικά:
- 750γρ περίπου φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- τον χυμό 2 πορτοκαλιών
- 1 κ.σ κάρυ
- Αλάτι
- 200ml κρέμα γάλακτος
- 1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια τεμαχισμένα
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο,τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά
- Διαλύουμε το κάρυ σε ένα φλιτζάνι νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι
- Προσθέτουμε τον χυμό του πορτοκαλιού,αλάτι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να πήξει η σάλτσα
- Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε απο την φωτιά
- Συνοδεύουμε ιδανικά με αρωματικό ρύζι μπασμάτι