Χοιρινό με πιπεριές και μανιτάρια

0
1680

Υλικά:

  • 700-750γρ χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα ή 3-4 φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 200γρ χυμό ντομάτας
  • Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:

    • Ζεσταίνουμε το ελιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
    • Προσθέτουμε το κρέας,τις πιπεριές και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμα
    • Σβήνουμε με το κρασί,προσθέτουμε την ντομάτα,αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε μεχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με πηχτή σάλτσα χωρίς ζουμιά
    • Σερβίρουμε με πουρε,πιλάφι,μακαρόνια ή πατάτες τηγανιτές