Μοσχαράκι στην λαδόκολλα με λαχανικά

2
12654

Γρήγορο,εντυπωσιακό,πεντανόστιμο και με χωρίς πολλές θερμίδες!Πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε!

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχαράκι τας κεμπάπ
  • 2 μελιτζάνες σε κομμένες σε μεγάλους κύβους
  • 3 κολοκυθάκια σε ροδέλες
  • 3 καρότα σε ροδέλες
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μέτρια κομμάτια
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
  • 150-200γρ ντοματάκια μικρά cherry
  • 2 κ.σ μουσταρδα (εγώ χρησιμοποιώ french που δεν έχει ζάχαρη)
  • Λίγο σκόρδο σε σκόνη ή 2 σκελίδες λιωμένο
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ξερά μπαχαρικά της αρεσκείας σας(εγώ χρησιμοποιώ ρίγανη και γλυκιά πάπρικα)
Εκτέλεση:


  • Πλένουμε το μοσχάρι και το βάζουμε σε μια μεγάλη λεκάνη
  • Προσθέτουμε τα λαχανικά,την μουστάρδα,το σκόρδο,τα μπαχαρικά,αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά
  • Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνουμε 2-3 φύλλα λαδόκολλα,έτσι ώστε να πιάνουν και τα πλαινά
  • Αδειάζουμε το κρέας με τα λαχανικά,τυλίγουμε με τις λαδόκολλες που προεξέχουν και απο πάνω βάζουμε 1-2 φύλλα για να κλείσει καλά
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στον αέρα και στους 190-200 βαθμούς για 1,5-2 ώρες περίπου
Tip:Μπορούμε να προσθέσουμε ότι λαχανικό θέλουμε ή να αντικαταστήσουμε τα ήδη υπάρχοντα ανάλογα τα γούστα μας