Υλικά:
- 2 πακέτα κράκερς
- 200γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 250γρ ζάχαρη
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ διαλυμμένο με νερό
- 2 αυγά
- 6 κ.σ κορν φλάουρ
- 2 φακελάκια Garni ζαχαροπλαστικής
- Τριμμένα κράκερς,ζάχαρη άχνη και κανέλα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ,τα αυγά και το 1/2 λίτρο γάλα
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το υπόλοιπο γάλα,την ζάχαρη,το βούτυρο,προσθέτουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα
- Σε ένα ταψάκι ή πυρέξ 25 εκ βάζουμε μια στρώση κράκερς,απο πάνω απλώνουμε την μισή κρέμα καυτή,συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση κράκερς και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.Αφήνουμε να κρυώσει
- Ετοιμάζουμε τα 2 φακελάκια Garni σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την απλώνουμε πάνω απο την κρέμα
- Πασπαλίζουμε με τριμμένα κράκερς,ζάχαρη άχνη και κανέλα