Σουφλέ σοκολάτας

Γλυκά, Γλυκα διαφορα, Συνταγες

Υλικά:

  • 150γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250γρ ζάχαρη
  • 250γρ κουβερτούρα
  • 100γρ μαργαρίνη
  • 5 αυγά
  • Παγωτό ή σαντιγί για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:


  • Λιώνουμε προσεκτικά σε ένα κατσαρολάκι την κουβερτούρα με την μαργαρίνη ανακατεύοντας συνεχώς
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα αυγά,την ζάχαρη και το αλεύρι
  • Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα
  • Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 8 ατομικά φορμάκια ή μια μεγάλη φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς.για 12-14 λεπτά μέχρι να κάνει κρούστα εξωτερικά και να παραμείνει ρευστό μέσα
Tip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την μισή κουβερτούρα με σοκολάτα γάλακτος.Δεν πρέπει να παραψήσουμε τα σουφλεδάκια μας γιατι δεν θα είναι ρευστή η σοκολάτα στο εσωτερικό
Διαβάστε περισσοτερα
Loading...

0 comments

Leave a Reply